Read the passage and choose the best answer for each blank.. Read the passage and choose one correct answer for each question.. The writer think people should use bicycles or walk... Rea
Trang 1Phù Cát 2 High School , 2007
Class: Test on English
Name: Time: 15 minutes
Nội dung đề số : 001
I Read the passage and choose the best answer for each blank
Not so long ago, people only used the (1) to make phone calls Now thanks to computers, people use their phones (2) much more They can bank by phone, rent videos (3) phone, and even shop by phone It is possible to send letters and reports by faxing them over telephone lines People can even use their phone lines to (4) messages from one computer to another computer by (5) mail, or e-mail
1) A) fax machine B) computer C) radio D) telephone
2) A) to do B) do C) to doing D) doing
4) A) receive B) write C) send D) get
5) A) electronic B) electric C) electricity D) electrical
Marks
Marks
Phù Cát 2 High School , 2007
Class: Test on English
Name: Time: 15 minutes
Nội dung đề số : 002
I Read the passage and choose one correct answer for each question
My name is Julia I'm sixteen years old and I live in Winchester It isn't a large town, and the streets are very
narrow Lots of people come into the town every day for work and for shopping Most of them come by car The traffic is very noisy and there's a lot of air pollution Sometimes it is hard to breathe Often, there are
traffic jams
Some of my friends think we should build more roads Others think we should ban cars from the center of Winchester Others think more people should travel by bus I think people should use bicycles or walk
1) The word "hard" in line 3 has the same meaning as the word
A) difficult B) easy C) narrow D) noisy
2) Winchester
A) has very narrow streets B) is an old town
C) is a village D) is a large town
3) The word "them" in line 2 refers to
A) people B) cars C) towns D) streets
4) How old is Julia?
5) Which of the following is NOT true?
A) Many people come into the town every day
B) There's no air pollution in Winchester
C) Some of the writer's friends think they should build more roads
Trang 2D) The writer think people should use bicycles or walk
Trang 3II Read the passage and choose one correct answer for each question
My name is Julia I'm sixteen years old and I live in Winchester It isn't a large town, and the streets are very
narrow Lots of people come into the town every day for work and for shopping Most of them come by car The traffic is very noisy and there's a lot of air pollution Sometimes it is hard to breathe Often, there are
traffic jams
Some of my friends think we should build more roads Others think we should ban cars from the center of Winchester Others think more people should travel by bus I think people should use bicycles or walk
6) The word "them" in line 2 refers to
A) cars B) people C) towns D) streets
7) Winchester
A) has very narrow streets B) is an old town
C) is a village D) is a large town
8) How old is Julia?
9) The word "hard" in line 3 has the same meaning as the word
A) difficult B) noisy C) easy D) narrow
10) Which of the following is NOT true?
A) Some of the writer's friends think they should build more roads
B) There's no air pollution in Winchester
C) Many people come into the town every day
D) The writer think people should use bicycles or walk
II Read the passage and choose the best answer for each blank
Not so long ago, people only used the (6) to make phone calls Now thanks to computers, people use their phones (7) much more They can bank by phone, rent videos (8) phone, and even shop by phone It is possible to send letters and reports by faxing them over telephone lines People can even use their phone lines to (9) messages from one computer to another computer by (10) mail, or e-mail
6) A) fax machine B) radio C) telephone D) computer
7) A) to do B) to doing C) do D) doing
8) A) with B) at C) in D) by
9) A) write B) send C) receive D) get
10) A) electronic B) electricity C) electrical D) electric
Trang 4Phù Cát 2 High School , 2007
Class: Test on English
Name: Time: 15 minutes
Nội dung đề số : 003
I Read the passage and choose the best answer for each blank
Not so long ago, people only used the (1) to make phone calls Now thanks to computers, people use their phones (2) much more They can bank by phone, rent videos (3) phone, and even shop by phone It is possible to send letters and reports by faxing them over telephone lines People can even use their phone lines to (4) messages from one computer to another computer by (5) mail, or e-mail
1) A) telephone B) radio C) computer D) fax machine
2) A) do B) to do C) doing D) to doing
4) A) send B) write C) get D) receive
5) A) electric B) electrical C) electricity D) electronic
Marks
Marks
Phù Cát 2 High School , 2007
Class: Test on English
Name: Time: 15 minutes
Nội dung đề số : 004
I Read the passage and choose one correct answer for each question
My name is Julia I'm sixteen years old and I live in Winchester It isn't a large town, and the streets are very
narrow Lots of people come into the town every day for work and for shopping Most of them come by car The traffic is very noisy and there's a lot of air pollution Sometimes it is hard to breathe Often, there are
traffic jams
Some of my friends think we should build more roads Others think we should ban cars from the center of Winchester Others think more people should travel by bus I think people should use bicycles or walk
1) The word "hard" in line 3 has the same meaning as the word
A) easy B) difficult C) noisy D) narrow
2) Which of the following is NOT true?
A) The writer think people should use bicycles or walk
B) Many people come into the town every day
C) Some of the writer's friends think they should build more roads
D) There's no air pollution in Winchester
3) Winchester
A) is a village B) is an old town
C) has very narrow streets D) is a large town
4) The word "them" in line 2 refers to
A) streets B) cars C) people D) towns
5) How old is Julia?
Trang 5A) 14 B) 17 C) 15 D) 16
Trang 6II Read the passage and choose one correct answer for each question
My name is Julia I'm sixteen years old and I live in Winchester It isn't a large town, and the streets are very
narrow Lots of people come into the town every day for work and for shopping Most of them come by car The traffic is very noisy and there's a lot of air pollution Sometimes it is hard to breathe Often, there are
traffic jams
Some of my friends think we should build more roads Others think we should ban cars from the center of Winchester Others think more people should travel by bus I think people should use bicycles or walk 6) Winchester
A) is a village B) is an old town
C) has very narrow streets D) is a large town
7) Which of the following is NOT true?
A) The writer think people should use bicycles or walk
B) Many people come into the town every day
C) Some of the writer's friends think they should build more roads
D) There's no air pollution in Winchester
8) How old is Julia?
9) The word "hard" in line 3 has the same meaning as the word
A) narrow B) noisy C) easy D) difficult
10) The word "them" in line 2 refers to
A) cars B) people C) towns D) streets
II Read the passage and choose the best answer for each blank
Not so long ago, people only used the (6) to make phone calls Now thanks to computers, people use their phones (7) much more They can bank by phone, rent videos (8) phone, and even shop by phone It is possible to send letters and reports by faxing them over telephone lines People can even use their phone lines to (9) messages from one computer to another computer by (10) mail, or e-mail
6) A) fax machine B) computer C) radio D) telephone
7) A) doing B) to do C) to doing D) do
8) A) by B) in C) with D) at
9) A) receive B) send C) get D) write
10) A) electrical B) electricity C) electronic D) electric
Trang 7Khởi tạo đáp án đề số : 001
01 - - - ~ 04 - - = - 07 ; - - - 10 - / - -
02 ; - - - 05 ; - - - 08 ; - - -
03 - / - - 06 - / - - 09 ; - - -
Khởi tạo đáp án đề số : 002
01 ; - - - 04 - / - - 07 ; - - - 10 ; - - -
02 ; - - - 05 - / - - 08 - - - ~
03 ; - - - 06 - - = - 09 - / - -
Khởi tạo đáp án đề số : 003
01 ; - - - 04 ; - - - 07 - - - ~ 10 - / - -
02 - / - - 05 - - - ~ 08 - / - -
03 - / - - 06 - - = - 09 - - - ~
Khởi tạo đáp án đề số : 004
01 - / - - 04 - - = - 07 - / - - 10 - - = -
02 - - - ~ 05 - - - ~ 08 ; - - -
03 - - = - 06 - - - ~ 09 - / - -
Khởi tạo đáp án đề số : 001
01 - - - ~ 04 - - = - 07 ; - - - 10 - / - -
02 ; - - - 05 ; - - - 08 ; - - -
03 - / - - 06 - / - - 09 ; - - -
Khởi tạo đáp án đề số : 002
01 ; - - - 04 - / - - 07 ; - - - 10 ; - - -
02 ; - - - 05 - / - - 08 - - - ~
03 ; - - - 06 - - = - 09 - / - -
Khởi tạo đáp án đề số : 003
01 ; - - - 04 ; - - - 07 - - - ~ 10 - / - -
02 - / - - 05 - - - ~ 08 - / - -
03 - / - - 06 - - = - 09 - - - ~
Khởi tạo đáp án đề số : 004
01 - / - - 04 - - = - 07 - / - - 10 - - = -
02 - - - ~ 05 - - - ~ 08 ; - - -
Trang 803 = 06 ~ 09 /